EN NL

LAB Verduyn BV biedt lastechnische ondersteuning op het gebied van:

verder
nieuws
LAB Verduyn BV is
aangesloten bij het IWCR.
Bekijk het certificaat.

dakar

WELKOM BIJ LAB A. VERDUYN B.V.

CERTIFICERINGEN

OPLEIDINGEN

WPS SERVICE

TROUBLESHOOTING

INSPECTIE

QA/QC


Nieuws - Februari 2009

Bouw van een viertal nieuwe Chemicaliën tankers op een scheepswerf in China.

www.unifleet.nl

Op dit moment ben ik nauw betrokken bij de bouw van een viertal nieuwe Chemicaliën tankers op een scheepswerf in China. De schepen zijn voorzien van 22%Cr. Duplex cargo tanks en zullen op deze werf in zijn geheel afgebouwd gaan worden.
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van een Nederlandse rederij en worden in eigen beheer en bestemd voor eigen vaart gebouwd. Tijdens deze opdracht begeleiden we de werf bij het opstellen van de lasplannen, worden er uitleg en presentaties gehouden ten aanzien van de verwerking van Duplex roestvaststaal en wordt de nodige hulp geboden bij het kwalificeren van de benodigde procedures en lasserskwalificaties.

Na deze fase en groen licht van Bureau Veritas Shanghai zal er begonnen worden met de bouw van de schepen. Tijdens deze fase zullen er op lokatie met regelmaat de nodige inspecties uitgevoerd gaan worden tijdens de bouw van met name de Duplex cargo tanks. Dit alles zal er zeker aan bijdragen dat de kwaliteit van met name het laswerk sterk verbeterd en de levensduur van de chemicaliën tankers verlengd zal worden.