EN NL

LAB Verduyn BV biedt lastechnische ondersteuning op het gebied van:

verder
nieuws
LAB Verduyn BV is
aangesloten bij het IWCR.
Bekijk het certificaat.

dakar

WELKOM BIJ LAB A. VERDUYN B.V.

CERTIFICERINGEN

OPLEIDINGEN

WPS SERVICE

TROUBLESHOOTING

INSPECTIE

QA/QC


Certificeringen: Lassers kwalificaties

Het bedrijfsleven krijgt steeds meer te maken met productaansprakelijkheid en de vraag naar bewijzen van persoonlijke vakbekwaamheid. Deze vakbekwaamheid kunnen wij toetsen door de lassers een testlas te laten maken en deze te beoordelen volgens de daarvoor geldende normen.
De lassers kwalificatie wordt uitgevoerd om de vaardigheid van de lasser te beoordelen om een acceptabele las onder productieomstandigheden te vervaardigen. Het is een algemene regel dat de afgelegde proef de lasser niet alleen voor die situatie kwalificeert waarin hij de proef heeft afgelegd, maar tevens in alle posities die geacht worden makkelijker te lassen te zijn. Om de lasser de juiste testlas te laten maken, specificeren wij het juiste materiaaltype, lasproces, lasnaadvorm, afmetingen en laspositie zodat de lasser in een zo breed mogelijke range kan worden ingezet. Deze lassers kwalificaties kunnen onder toezicht van bijvoorbeeld Det Norske Veritas, Lloyd's Register, American Bureau of Shipping of Bureau Veritas gelast wordt. Wij zijn zelf ook geaccrediteerd door DNV Certification om deze lassers kwalificaties af te nemen en te beoordelen.

U ziet het: bij Lastechnisch Advies Buro A. Verduyn B.V. heeft u alles onder één dak. Korte lijnen en overzichtelijke communicatie zijn daarbij voor u belangrijk. Net zo belangrijk is dat wij onze werkzaamheden bij u in het bedrijf uitvoeren, zodat de lassers in een vertouwde omgeving met zijn of haar 'eigen' lasapparatuur en toebehoren kan werken. Wij kwalificeren de lassers volgens de volgende meest voorkomende normen: NEN EN 287 / ISO 9606, ASME IX, AWS D1.1.